Er zijn enkele gebieden waar mensen meetbaar vitaler blijven en langer leven dan in de rest van de wereld. Deze gebieden worden ook wel “Blue Zones” genoemd. Een factor die een belangrijke rol bij de gezondheid en vitaliteit van de inwoners van deze gebieden blijkt te spelen, is het hebben van een doel in hun leven. Mensen hebben daar hun Ikigai ontdekt. Ikigai vormt je doel en passie, waarin de vier belangrijkste elementen samenkomen: waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, waarvoor je betaald wordt en waar je goed in bent.

vitaal

Vitaal leven en werken met Ikigai

Waarschijnlijk heb je onderweg geleerd dat je tevreden hoort te zijn met wat je hebt. En eerlijk; ergens is het niet erg dat je het redt met minder slaap en meer koffie - toch? Nog even doorzetten. Gezeur is er overal. En vermoeid zijn na een dag online werken hoort er eenmaal bij. Dat is het leven. Said no one. Ever. Het is tijd om stil te staan bij wat je echt wil.

Want waarom doe je wat je doet? Ben je er ingerold en altijd gebleven? Benut je echt je persoonlijke talenten? Iedereen heeft een zielsmissie. Een unieke set aan talenten waarmee we het verschil maken voor onszelf en de mensen om ons heen. Op de werkvloer en privé. Alleen is dat pad niet altijd kraakhelder. En dat pad naar jouw roeping helpen wij belichten.

Kom met ons opladen

Zie ons als je laadpaal en kom bij ons inpluggen. Want wij zijn ervan overtuigd dat alleen jij goed voor jezelf kunt zorgen. En precies dat leer je in deze training. Waar wil je naartoe werken, op welke manier en waar sta je op dit moment?

Om dat te bepalen is jouw toekomstvisie leidend. Tijdens de training leer je meer regie te pakken om je doelen ook echt te bereiken. Je bekwaamt je verder in je professionaliteit waardoor je nog beter aansluit bij klanten, je team, je leidinggevende of mensen in je privéomgeving.
Maar nog belangrijker: je gaat op zoek naar jouw Ikigai. En houdt aan het einde van een werkdag meer energie over.

Ik wil mijn Ikigai vinden

Wij herkennen het. Hard werken en doorgaan. Want ja; ook wij doen alles voor onze opdrachtgevers en trainees. In de afgelopen jaren hebben wij ervaren wat de bijzondere rol van onze Ikigai is. En die onbetaalbare inzichten gaan wij met je delen. Zodat ook jij ja zegt tegen het leven waar je altijd van droomde. Klaar om jouw Ikigai te vinden? Vul dan vrijblijvend onderstaand aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier

    Ik wil

    Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens