EI samen

Voor een succesvol team

Een team bestaat uit verschillende spelers. Eigenlijk heb je samen hetzelfde doel: concrete resultaten (vul ze maar in), groei en plezier. Zie het als een teamspel. Speel je zo'n spel goed? Dan ontstaan harmonie & fun. Maar wat als de spelregels voor iedereen anders zijn? We komen het in de praktijk vaak tegen. Teams en organisaties met eindeloos potentieel, die nog niet goed weten hoe ze écht in hun kracht kunnen staan. Het gevolg? Moeizame samenwerkingen, mindere resultaten en een hoop frustratie. Kan het anders? Ja - samen.

Niet meer vastlopen, maar sámen bouwen aan een impactvolle toekomst? Dan is deze teamtraining inclusief individueel assessment jullie weg naar succes & plezier.

EI in mijn team

Maatwerk & fun

Je emotionele competenties zijn het goud om te navigeren door de complexiteit van het dagelijks werkleven. En jouw emotionele intelligentie de sleutel naar impactvol veranderen. Daarom maken wij je team niet alleen EI-bewust, maar EI-vaardig. Jullie gaan samen een gepersonaliseerd traject in - op ontdekkingstocht naar bekende én verborgen talenten van jezelf. En tijdens de training leer je niet alleen van je eigen emoties, maar ook van die van mededeelnemers. Dat is het mooie aan deze groepsaanpak: sámen doelgerichte stappen maken.

Zo ziet het eruit

Deze teamtraining is maatwerk en volledig aangepast op jou/jullie wensen - daardoor iedere keer verschillend. In het traject zitten in ieder geval de volgende onderdelen:

 • Na je aanvraag plannen we een verdiepingsgesprek in. Onze opvallers komen bij jou locatie en duiken in je vraag, behoefte en doelen. Waar willen jullie als team naartoe?
 • Na het verdiepingsgesprek stellen we een maatwerkplan op: jullie routekaart naar gezamenlijk succes. We trappen altijd af met een gezamenlijke intake.
 • Vervolgens maak je het emotionele intelligentie assessment: het fundament waarop we gaan bouwen. Een tijdloos stukje kennis over je authentieke zelf, dat jou direct waardevolle inzichten geeft. Dit doe je individueel.
 • Nadat je de test hebt gemaakt, plannen we de individuele groeigesprekken in (online). Hierin leer je je testresultaten begrijpen. Jij stelt al je vragen, en wij geven je praktische take-aways mee.
 • Na de individuele groepsgesprekken komen we weer bij jou op locatie voor een teamdag. Hoe gaan we deze nieuwe kennis inzetten, zodat jullie samen stappen maken?
 • Afhankelijk van het maatwerktraject volgen meer teamdagen.
A4C2AC58-F149-4254-9EB9-F194A7E06756_1_201_a
Onze tools

Bewezen methode en instrumenten

Voor het meetbaar maken van jouw emotionele competenties, gebruiken we niet zomaar een test - maar het Six Seconds Emotional Intelligence Assessment (SEI®). Het wordt in meer dan 150 verschillende landen succesvol toegepast - voor bedrijven als Microsoft en FedEx. De SEI® is een krachtig instrument; de ideale mix van eenvoud, duidelijkheid én bruikbaarheid. Onze opvallers zijn geschoold om met de SEI® te werken. Lees meer.

Teamwork

Dit is het resultaat

En na de training? Dan hebben jij én je team de juiste vaardigheden en kennis om next level te gaan. Je ...

 • kent je sterktes, en weet hoe je deze strategisch kunt gebruiken
 • wordt assertiever, en werkt makkelijker samen met die 'uitdagende' collega
 • voelt je zekerder en gaat beter met stress om
 • komt minder in conflicten met anderen
 • gaat makkelijker om met emoties van collega's en klanten
 • dúrft beslissingen te maken

Next level met je team?

Onze missie is om werkend Nederland kennis te laten maken met het eindeloze potentieel van emotionele intelligentie. Want we hebben het binnen ons team ook ervaren. En onze kennis gaan wij met je delen. Niet als achterhaalde DISC-deskundigen, maar als partners in emotioneel handelen met impact.

Wist je dat internationale bedrijven als Microsoft al hun medewerkers de SEI® aanbieden? Is jouw team next?

Aanvraagformulier

  Ik wil

  Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens