Waarom emotionele intelligentie?

Emotionele intelligentie is de basis van gezonde mensen, gezinnen, teams en organisaties. Je emotionele intelligentie (EI) is namelijk gekoppeld aan alle kritische succesfactoren van het leven. En door EI effectief in te zetten, neem je niet alleen betere beslissingen - je wordt gelukkiger. Want door daadwerkelijk te doen wat jij écht belangrijk vindt, handel je naar eigen prioriteiten. En daarmee lever je je unieke bijdrage. Emotionele intelligentie is in Nederland nog relatief nieuw - maar al wereldwijd wetenschappelijk bewezen. En onze missie is om heel werkend Nederland ermee kennis te laten maken.

Onze tools

Niet zomaar een assessment

Voor het maken van de routekaart van jouw emotionele competenties, gebruiken we niet zomaar een test - maar het Six Seconds Emotional Intelligence Assessment (SEI®). Hét go-to meetinstrument van grote multinationals. Six Seconds begon meer dan 25 jaar geleden de zoektocht naar het meetbaar maken van emotionele competenties; met dit krachtige instrument als resultaat. Onze opvallers zijn geschoold om met de SEI® te werken.

Het assessment in cijfers

Opgedeeld in
verschillende domeinen
Inzicht in
meetbare, leerbare vaardigheden
In meer dan
landen succesvol toegepast

Johan vertelt meer

Alvast meer horen over het assessment? Expert Johan vertelt je meer in deze korte video.

Hoe neem je het assessment af?

Dat kan op twee manieren: los of als coachingstraject. Bekijk hier het complete EI-aanbod.

Los assessment

Waardevolle inzichten + debrief gesprek voor uitleg.

Coaching met EI

Diepgaande coaching voor persoonlijke groei.

EI

Zelf of mét ons aan de slag

De SEI® vormt de basis voor een aantal van onze trainingen én voor onze coaching. Het is een psychometrische test; onze opvallers zijn geschoold en geaccrediteerde assessors om de test af te nemen. Na het assessment volgt altijd een groeigesprek, waarin de assessor de resultaten met je interpreteert.

Tijdens dit gesprek kies je een uitdaging waar je op dit moment tegenaan loopt, en bepaal je hoe je jouw emotionele competenties inzet voor verandering. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag, of ervoor kiezen om door ons begeleid te worden.