Van vastdenken & vastlopen naar flow & voelen

De wereld is constant in beweging. Of je nu snel meer wil bereiken. Misschien voel jij je gestrest of machteloos. Misschien heb je gewoon het idee dat je stilstaat. Dit herken je:

⇝ Iedereen om je heen is met van alles bezig, en jij verzuipt in alle verwachtingen. Draait overuren. Je doet je best, sport en probeert te ontspannen. Maar tóch knaagt het van binnen: het is tijd voor een andere keuze.

⇝ Er zijn veel dingen die je niet kunt beïnvloeden, en die wél een groot effect hebben op jij je voelt. Buiten je macht,  wel met frustratie als gevolg. Simpelweg erkennen dat je hier niks aan kunt doen helpt niet.

⇝ Je wil al een tijdje iets veranderen - binnen je loopbaan, team of organisatie. Maar dit lijkt niet te lukken. Je hebt al wat dingen geprobeerd, maar verandering in jezelf of in je werk is nog ver te zoeken. Lieve help: hoe dan wel?

⇝ Je ervaart tegenslag of komt gewoonweg niet in de flow? Of je wil simpelweg alle veranderingen om je heen nog niet omarmen omdat je denkt dat het anders kan. Anders moet?

Om succesvol te zijn in je werk, moet je eerst een succesvolle relatie hebben met jezelf. Grote kans dat jijzelf uiteindelijk je grootste criticus bent. Je hebt de wil om te onderzoeken hoe je meer impact kunt maken en je samenwerkingsrelaties beter onderhoudt. En: dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Je kent je talenten en valkuilen. En vaak weet je wel waar je aan zou willen werken. En toch lukt dat niet. Want hóé krijg je dat meer voor elkaar? Betere samenwerking (met je collega's een leidinggevende), een effectievere agenda en minder werkdruk of gewoon slimmere gesprekken.

Ergens zoek je een tool, een geheim, hét recept om je werk slimmer te doen of makkelijker samen te werken. Newsflash: er bestaat geen ‘one size fits all’ oplossing. Want echte verandering komt van binnen. En wij geloven dat jij jouw eigen veranderingen in gang kunt zetten. Met een zetje of een duwtje in de juiste richting.

Je emotionele competenties zijn de sleutel naar impactvol veranderen, snellere resultaten, betere relaties en een optimalere gezondheid. En dat ligt ook in jouw bereik! Hoe je die vaardigheden traint? Met ons bewezen EI-assessment (SEI®) en eenmalige diepgaande coaching.

1827D582-0281-4D4C-80C5-CCC5EC32D2AA_1_201_a

Zo stap je in je EI-potentieel

De instaptraining EI bestaat altijd uit:
1. een online intake
2. het maken van het assessment
3. een online persoonlijk groeigesprek.

Na het verkrijgen van je waardevolle inzichten is de keus aan jou: je gaat zelf aan de slag, of kiest voor persoonlijke coaching om gericht aan je doelen te werken.

Een traject ziet er als volgt uit:

 • Na je aanmelding plannen we een online intake in. We duiken in jouw doelen, wensen en verwachtingen. Waar wil je naartoe? Deze intake duurt 1 uur.
 • Vervolgens maak je het emotionele intelligentie assessment: het fundament waarop we gaan bouwen. Een tijdloos stukje kennis over je authentieke zelf, dat jou direct waardevolle inzichten geeft. Je maakt de test lekker vanuit huis, of je favoriete café.
 • Nadat je de test hebt gemaakt, plannen we het groeigesprek in (1,5 uur). Dit is essentieel om je resultaten te begrijpen en te leren hoe je je persoonlijke succesroutekaart leest. Jij stelt al je vragen, en wij geven je praktische take-aways mee. Voor 79% van onze klanten is dit ene gesprek voldoende om de stappen te maken die hen vooruit helpen.
 • Je besluit dat je nog een laag dieper wil gaan, en gaat een coachingstraject in. Samen kijken we naar wat voor jóú passend is, en gaan we op weg naar ontwikkeling. We coachen gemiddeld in 3 tot 6 sessies. Trajecten duren bij ons nooit langer dan nodig.

Liever een live traject? Dat kan bij ons op locatie in Delft, Nieuwegein, Emmeloord of Zwolle. Vraag bij je aanmelding naar de mogelijkheden!

Wat EQ je oplevert?

Emoties zijn de primaire drijvende kracht achter ons gedrag. Die zorgen voor impactvolle veranderingen. Want hoe zou het zijn als je:

 • Je herkent sneller blokkerende patronen bij jezelf & bij de ander
 • Je kan in minder tijd tot de kern van een (communicatie)probleem doordringen
 • Je weet hoe je emoties van jezelf én de ander strategisch inzetten in gesprekken of als gedragsverandertool
 • Je bent in staat een proactieve houding gericht op kansen te stimuleren
 • Je bent beter in staat andere te begrijpen, ook al heb je een mening/oordeel over hun gedrag
 • Je bent effectief in grenzen stellen
 • Je bent beter in staat incidenten te managen en leert hoe je machteloosheid laat plaatsmaken voor zelfverzekerdheid
 • Je wordt je eigen superheld en hebt geen bevestiging nodig van anderen!
15

Het kan anders - echt.

Emoties zijn de primaire drijvende kracht achter ons gedrag. Die zorgen voor impactvolle veranderingen. Want hoe zou het zijn als je:

 • zelfverzekerd beslissingen kon maken, zowel in je werk- als privéleven?
 • emoties kon leren omzetten in tools om impact te maken?
 • opvalt in eigenheid en de regie weer in eigen hand hebt?
 • dat ene knagende gevoel kunt omzetten in positieve actie?
 • beter én effectiever samenwerkt in je team?
 • sneller stappen maakt en keuzes durft te maken?
lightbulb
Onze tools

Bereik je volledige potentie

Uniek in Nederland, wereldwijd wetenschappelijk bewezen. Je emotionele intelligentie (EI) is gekoppeld aan alle kritische succesfactoren van het leven, en helpt om je blokkerende gedachten weg te nemen en in actiestand te gaan. Door EI effectief in te zetten, neem je niet alleen betere beslissingen; je wordt positiever. Gelukkiger.

We combineren onze unieke Opvallersmethodiek met het Emotionele Intelligentie Assessment (SEI®) om jouw persoonlijke routekaart naar ontwikkeling te vormen. De SEI® is hét go-to meetinstrument van grote multinationals, en maakt emotionele competenties meetbaar. Onze opvallers zijn geschoold om met de SEI® te werken. Lees hier meer.

Ben jij één van de pioniers?

Je investering: € 395 (ex btw)*

Voor het assessment inclusief bijbehorende gesprekken. Kies je daarna voor coaching? Dan stellen we een maatwerktraject op. Nog nergens in Nederland kun je meer leren over EI. En onze missie is om werkend Nederland kennis te laten maken met het eindeloze potentieel van emotionele intelligentie. Wist je dat internationale bedrijven als Microsoft al hun medewerkers deze tool aanbieden? Gun het jezelf!

*Ondernemer? Deze training is volledig zakelijk aftrekbaar.

Aanvraagformulier

  Ik wil

  Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens