Om succesvol te zijn in je werk, moet je eerst een succesvolle relatie hebben met jezelf. Maar grote kans dat jijzelf uiteindelijk je grootste criticus bent. Je wil impactvol veranderen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt een honger naar meer, maar hóé krijg je dat meer voor elkaar? Ergens zoek je een tool, een geheim, hét recept om je werk slimmer te doen of makkelijker samen te werken. Newsflash: er bestaat geen ‘one size fits all’ oplossing. Want echte verandering komt van binnen. Je emotionele competenties zijn de sleutel naar impactvol veranderen. Hoe je die vaardigheden traint? Met ons bewezen EI-assessment (SEI®) en diepgaande coaching.

Onze tools

Unlock your potential

Uniek in Nederland, wereldwijd wetenschappelijk bewezen. Je emotionele intelligentie (EI) is gekoppeld aan alle kritische succesfactoren van het leven, en helpt om je blokkerende gedachten weg te nemen en in actiestand te gaan. Door EI effectief in te zetten, neem je niet alleen betere beslissingen; je wordt positiever. Gelukkiger.

We combineren onze unieke Opvallersmethodiek met het Emotionele Intelligentie Assessment (SEI®) om jouw persoonlijke routekaart naar ontwikkeling te vormen. De SEI® is hét go-to meetinstrument van grote multinationals, en maakt emotionele competenties meetbaar. Onze opvallers zijn geschoold om met de SEI® te werken. Lees hier meer.

Van vastdenken & vastlopen naar flow & voelen

De wereld is constant in beweging, en jij voelt je gestrest. Machteloos, of alsof je stilstaat. Dit herken je:

⇝ Iedereen om je heen is met van alles bezig, maar jij verzuipt in alle verwachtingen. Draait overuren. Je doet je best, sport en probeert te ontspannen. Maar tóch knaagt het van binnen: het is tijd voor een andere keuze.

⇝ Er zijn veel dingen die je niet kunt beïnvloeden, maar die wél een groot effect hebben op jij je voelt. Buiten je macht, maar wel met frustratie als gevolg. Simpelweg erkennen dat je hier niks aan kunt doen helpt niet.

⇝ Je wil al een tijdje iets veranderen - binnen je loopbaan, team of organisatie. Maar dit lijkt niet te lukken. Je hebt al wat dingen geprobeerd, maar verandering in jezelf of in je werk is nog ver te zoeken. Lieve help: hoe dan wel?

Het kan anders - echt.

Emoties zijn de primaire drijvende kracht achter ons gedrag. Die zorgen voor impactvolle veranderingen. Want hoe zou het zijn als je:

 • zelfverzekerd beslissingen kon maken, zowel in je werk- als privéleven?
 • emoties kon leren omzetten in tools om impact te maken?
 • opvalt in eigenheid en de regie weer in eigen hand hebt?
 • dat ene knagende gevoel kunt omzetten in positieve actie?
 • beter én effectiever samenwerkt in je team?
 • sneller stappen maakt en keuzes durft te maken?
lightbulb
1827D582-0281-4D4C-80C5-CCC5EC32D2AA_1_201_a

Zo stap je in je EI-potentieel

De instaptraining EI bestaat altijd uit een online intake, het maken van het assessment en een online persoonlijk groeigesprek. Na het verkrijgen van je waardevolle inzichten is de keus aan jou: je gaat zelf aan de slag, of kiest voor persoonlijke coaching om gericht aan je doelen te werken.

De gemiddelde planning ziet er als volgt uit:

 • Na je aanmelding plannen we een online intake in. We duiken in jouw doelen, wensen en verwachtingen. Waar wil je naartoe? Deze intake duurt 1 uur.
 • Vervolgens maak je het emotionele intelligentie assessment: het fundament waarop we gaan bouwen. Een tijdloos stukje kennis over je authentieke zelf, dat jou direct waardevolle inzichten geeft. Je maakt de test lekker vanuit huis, of je favoriete café.
 • Nadat je de test hebt gemaakt, plannen we het groeigesprek in (1,5 uur). Dit is essentieel om je resultaten te begrijpen en te leren hoe je je persoonlijke succesroutekaart leest. Jij stelt al je vragen, en wij geven je praktische take-aways mee.
 • Je besluit dat je nog een laag dieper wil gaan, en gaat een coachingstraject in. Samen kijken we naar wat voor jóú passend is, en gaan we op weg naar ontwikkeling.

Liever een live traject? Dat kan bij ons op locatie in Delft, Nieuwegein, Emmeloord of Zwolle. Vraag bij je aanmelding naar de mogelijkheden!

Ben jij één van de pioniers?

Je investering: € 395 (ex btw)*

Voor het assessment inclusief bijbehorende gesprekken. Kies je daarna voor coaching? Dan stellen we een maatwerktraject op. Nog nergens in Nederland kun je meer leren over EI. En onze missie is om werkend Nederland kennis te laten maken met het eindeloze potentieel van emotionele intelligentie. Wist je dat internationale bedrijven als Microsoft al hun medewerkers deze tool aanbieden? Gun het jezelf!

*Ondernemer? Deze training is volledig zakelijk aftrekbaar.

Aanvraagformulier

  Ik wil

  Ik ga akkoord met het verwerken van mijn persoonsgegevens