EI

Emotionele Intelligentie Assessment

Het Emotionele Intelligentie Assessment vormt jouw persoonlijke leidraad voor ontwikkeling. Het is de routekaart van jouw emotionele competenties, die wegen opent naar sterkere relaties, succes op de werkvloer en het bereiken van jouw (carrière)doelen.

We gebruiken niet zomaar een test, maar het Six Seconds Emotional Intelligence Assessment (SEI®). Hét go-to meetinstrument dat in meer dan 150 verschillende landen succesvol wordt toegepast. Met aantoonbaar resultaat. Deze test is de basis voor coaching en ontwikkeling op individueel gebied.

Breinprofielen

Breinprofielen

Serieuze wetenschap eenvoudig gemaakt. Maak kennis met de breinprofielen. Met de breinprofielen onderzoek je je huidige stijl van emotionele én cognitieve dataverwerking. Dit meetinstrument vormt een deep dive in hoe je brein samenwerkt op emotioneel en rationeel gebied.

Je ontvangt je eigen persoonlijke breinprofiel, gebaseerd op drie elementen: focus, beslissingen en drijfveren. Met deze test kijken wij naar wat jouw unieke kracht is binnen een team van verschillende persoonlijkheden. En leer je deze kracht effectief in te zetten.