Direct inschrijven

23 februari, 6 maart en 20 maart 2024

live trainingsdagen in regio Rotterdam

Nog 8 plekken

19 september, 3 oktober en 17 oktober 2024

live trainingsdagen in regio Utrecht

Nog 12 plekken

Zeg eens eerlijk

Af en toe voel je je best machteloos. Want je komt thuis en hebt het idee dat je niks kan doen aan de omstandigheden. Je bent niet de enige. Want dit zijn de harde agressiecijfers in werkend Nederland.

uren ziek zijn door agressie
slachtoffers bij organisaties
medewerkers ervaren repeterende agressie
super hero

Het gevoel van machteloosheid stopt hier

Want jij hebt invloed op hoe jíj met je emoties omgaat. En door te leren hoe je deze bewust inzet bereik je meer in agressie-situaties. In hoe je incidenten bespreekbaar maakt, op welke wijze je reageert op die boze klant; jíj bepaalt waar je terechtkomt wanneer je te maken hebt met agressie.

Uit onderzoek is gebleken dat er 8 blokkades zijn in het omgaan met agressie. In deze training krijg je de tools om al deze blokkades te doorbreken. Onze aanpak werk van binnen naar buiten. Wij leren je jezelf te begrijpen, jezelf te managen en daardoor ga je effectiever met anderen om. En dat leren doe je niet op basis van een aangeleerd stappenplan - wél op basis van je eigen superkracht.

DIT GAAN WE DOEN

01 | GROEI-ASSESSMENT

Je start met het maken van een online assessment en hebt een online coachingsgesprek van 90 minuten. Je leert jezelf en je eigen emotionele triggers beter kennen. Dit is je basis voor de training.

02 | DRIEDAAGSE TRAINING

Je krijgt 3 live trainingsdagen waarin je samen met anderen gericht aan je eigen vaardigheden werkt - om agressie te begrijpen, begrenzen en je eigen verwerking van emoties te reguleren.

03 | COMMUNITY

Na de training heb je een community waar je altijd op terug kunt vallen. Een online familie van gelijkgestemden, die er voor je zijn en waar je terecht kunt met al je vragen.

Het driedaagse live programma

Gedurende 3 dagen leer je hoe je emotioneel intelligent kunt omgaan met agressieve situaties. Uniek in onze aanpak is dat we coaching en training combineren. Zo krijg je het beste van beide werelden. Zo ziet het programma eruit:

Claim je plek

Alvast een inkijkje?

Wij hebben in onze praktijk 8 persoonlijke blokkades gevonden die het moeilijk maken om agressief gedrag van een ander goed te begrenzen. In dit E-book krijg je een voorproefje van die 8 blokkades. Gratis en direct te downloaden.

hardcover-book-mockup

Het resultaat na de training

Veel meer inzicht in jezelf, waardoor je je eigen emoties reguleert en dus beter aansluit bij de ander. Je leert twee bewezen technieken (zelfregulatie + empathie) toepassen. En je wordt je eigen coach - jij helpt jezelf.

Je leert alles over de verschillende soorten agressie die er zijn - en hoe je deze soorten makkelijk kunt begrenzen. Ook (her)ken je de 8 blokkades en ga je hier effectief mee om. Hierdoor worden contacten met anderen makkelijker.

Je kijkt anders naar emoties als woede en boosheid, waardoor je oordeelsvermogen verandert en je sneller inspeelt op lastige klantsituaties. Op de langere termijn krijg je minder met agressie te maken, en manage je incidenten.

review klein formaat

MIRJAM - MANAGER ZORGINSTELLING

O&O werkt écht anders

"Johan heeft ons geholpen om heldere communicatievaardigheden te ontwikkelen; om boze klanten het hoofd te bieden, zodat ons humeur niet beïnvloed wordt door de situatie waarin we reageren. En de combinatie met het groei-assessment raad ik iedereen aan! Nooit eerder heb ik van collega’s zoveel positieve berichten gehoord na de start van een training. Ik zie nu de effectiviteit van het combineren van coaching en training. Daarnaast kreeg ik terug dat medewerkers daardoor veel gerichter aan de slag zijn gegaan op de eerste trainingsdag."

De complete training & community

DIT IS JE KANS

Na 15 jaar ervaring en ruim 6000 medewerkers getraind te hebben, hebben we al onze kennis en ervaring gebundeld in één training. Uniek in ons programma? Jij staat centraal. Pakt direct je regie, en maakt de moeilijke keuzes. Want je kunt verschil maken in de manier waarop jij grenzen stelt. Ben jij de pionier die zichzelf durft bloot te stellen en met een groep gelijkgestemden het lef heeft om agressie te stoppen? Ons traject heeft een grote waarde. Je krijgt namelijk:

 • een persoonlijk SEI-assessment  ter waarde van 349 euro
 • individueel online gesprek van 90 minuten om je persoonlijke leerpad uit te stippelen ter waarde van 199 euro
 • voorbereidingspakket voor de livedagen met een e-book en literatuur ter waarde van 149 euro
 • 3 live trainingsdagen ter waarde van 2303 euro
 • community van opvallers om op terug te vallen & steun die onbetaalbaar is

💡 Dit alles voor 895 euro exclusief btw

totale waarde: 3.000 euro (!)

Header-plaatje-O-220-x-220-px--unscreen

Er is beperkt ruimte

Stap nu in voor 895 euro ex btw.

training:   895 euro

materiaal:   nu gratis

arrangement:   249 euro

totaal ex btw:   1.144 euro

btw: 240,25

Header plaatje O&O-2

Dit is écht iets voor jou als ...

je klantcontacten hebt én te maken krijgt met agressie-uitingen. De afgelopen jaren zagen we deze deelnemers:

👉 leraren & docenten
👉 klassenondersteuners
👉 callcenter- & frontoffice-medewerkers
👉 corporatiemedewerkers
👉 bank medewerkers & medewerkers van financiële dienstverleners
👉 verpleegkundigen & ziekenhuismedewerks
👉(huis)artsen & apothekers
👉 advocaten, juristen of (gerechts)deurwaarders
👉 ambtenaren & overheidspersoneel
👉ondernemers

We trainen op blijvende gedragsverandering

Na de training:

 • herken je je eigen emotionele reactie op agressie
 • weet je hoe jouw reactie de emotie van een ander versterkt
 • herken je triggers en gaat daar effectief mee om
 • weet je op korte termijn agressie te beïnvloeden
 • ben je je veel bewuster van je persoonlijke veiligheid
 • krijg je aandacht en tijd vrij binnen je organisatie om agressie-incidenten gezamenlijk beter te managen
 • maakt je machteloosheid plaats voor zelfverzekerdheid

Onze succesformule

Meten = weten

We gebruiken een gericht assessment waarmee jij jezelf leert kennen, voor jezelf leert kiezen en volledig en met zelfvertrouwen je grenzen blijft vasthouden.

Individueel & met anderen

Dit traject vormt een unieke combinatie van persoonlijk & individueel leren én in een groep gelijkgestemden oefenen. Daardoor staan jij en jouw leerproces echt centraal.

Groeien & bloeien

Je krijgt bewezen methodes uit de psychologie die blijvend helpen om met agressie om te gaan. & na de training heb je altijd een community om op terug te vallen.

Over het groei-assessment

Met dit assessment krijg je inzicht in 8 vaardigheden en de mate waarin deze vaardigheden bij jou persoonlijk ontwikkeld zijn. Deze 8 vaardigheden vormen de basis van emotionele intelligentie, en beïnvloeden de wijze waarop jij omgaat met jezelf en met anderen. Wij gebruiken het Six Seconds Emotional Intelligence Assessment (SEI®). Hét go-to meetinstrument van grote multinationals.

Sluit je aan bij de Opvallersgroep

Met onze maatwerktrajecten hebben we duizenden mensen zien opbloeien binnen verschillende organisaties. Het mooie van een open inschrijving? Je leert niet alleen van collega's. Je leert juist van andere mensen met andere disciplines, en doet nieuwe inzichten op. Zo staat in onze trainingen de wijkagent naast de bankmedewerker, de woonconsulent naast de arts en de verpleegkundige naast de verzekeringsagent. Iedereen leert op een eigen tempo, en mét elkaar. De eerste deelnemers van de open-inschrijving zijn in juni gestart met hun reis tegen agressie. Sluit jij je aan bij onze community in september? Wees er snel bij: er is ruimte voor 12 deelnemers.

Liever een in-company training?

Enthousiast en wil je dit traject inkopen voor je complete team? We bieden deze training ook als maatwerktraject aan.