ikigai

Vind je Ikigai

Merk je dat je regelmatig moe bent? Dat je in de hectiek van de dag te weinig tijd neemt om te reflecteren waar al die energie naartoe gaat? Voel je je alsof je vastloopt? Het zijn deze vragen waarmee we aan de slag gaan tijdens jouw zoektocht naar jouw Ikigai. Ikigai vormt je doel & passie, waarin de vier belangrijkste elementen samenkomen: waar je van houdt, wat de wereld nodig heeft, waarvoor je betaald wordt en waar je goed in bent. Ontdek je innerlijk kompas, dat áltijd al in je zat.

werkgeluk

Vergroot je werkgeluk

Het aantal werkende Nederlanders dat last heeft van stressklachten is enorm - en burn-outklachten zijn de afgelopen jaren opgelopen tot 1,3 miljoen. De Coronapandemie heeft niet geholpen. En de wereld kent allerlei uitdagingen die stressvol zijn voor je medewerkers en klanten. Energiearmoede en hyperinflatie. En die dagelijkse deadline die AF moet op je werk.

In deze tweedaagse training leer je inzien wat bij jou persoonlijk stress triggert, en hoe je in je team elkaar kan helpen om gelukkig te zijn in je werk.

Trainingspakket op maat?

Wil je meerdere trainingen combineren, een training personaliseren voor een groep of heb je een andere vraag? We're all ears.