Werken in de multiculturele samenleving

In een gemiddelde Nederlandse woonwijk kun je meer dan 30 verschillende etnische achtergronden tegenkomen. Alle bijzonderheden van ieder cultuur kennen? Dat lukt nooit. Helaas zorgen misvattingen rondom culturele verschillen vaak voor een barrière.

Door aan te sluiten op emotioneel niveau kun je snel en makkelijk levelen, en ga je de communicatiebarrière voorbij. Hoe je die aansluiting vindt? Dat leer je in deze eendaagse training op maat.

culturele verschillen
gespreksvoering

Motiverende gespreksvoering

Normaal gesproken behaal je bij 8 op de 10 gesprekken je doel met je standaard gesprekstechniek. Er blijven altijd nog 2 gesprekken over waar je met je alledaagse technieken niet tot je gewenste resultaat komt. Voor deze twee gevallen is een andere aanpak nodig.

De aanpak die hiervoor verreweg het meest effectief is, is motiverende gespreksvoering. En dat is precies waar wij op focussen in deze eendaagse training.

Van feedback naar feedforward

Wil jij in deze tijden van grote verandering kennismaken met één van de nieuwste communicatiemethodes op het gebied van samenwerken? Kom dan leren hoe je oude koeien in de sloot laat en samen vooruit kijkt in onze tweedaagse training! Deelnemers blijken na de training in de praktijk direct een nieuwe stijl van samenwerken zien, waardoor je succesvol samenwerken verheft tot een kunst. Dit is jullie uitnodiging om verschil te maken.

Trainingspakket op maat?

Wil je meerdere training combineren en een pakket ontwikkelen wat perfect bij jóúw organisatie past? Neem dan contact met ons op.