multiculturele samenleving

Werken in de multiculturele samenleving

Multiculturaliteit is aanweziger dan ooit tevoren. Het is heel normaal om samen te werken met mensen van verschillende achtergronden. Dit opent talloze nieuwe kansen - tegelijkertijd zie jij ook uitdagingen. Wil je aansluiten op emotioneel niveau, en de communicatiebarrière voorbij? Maak kennis met dé training culturele intelligentie. Uniek in Nederland, en nu voor jou en je team beschikbaar. Een tweedaagse maatwerktraining die jou alle bewezen technieken aanreikt om verschil te maken in ál je contacten.

gespreksvoering

Motiverende gespreksvoering

Normaal gesproken behaal je bij 8 op de 10 gesprekken je doel met je standaard gesprekstechniek. Er blijven altijd nog 2 gesprekken over waar je met je alledaagse technieken niet tot je gewenste resultaat komt. Voor deze twee gevallen is een andere aanpak nodig.

De aanpak die hiervoor verreweg het meest effectief is, is motiverende gespreksvoering. En dat is precies waar wij op focussen in deze eendaagse training.

feedforward

Van feedback naar feedforward

Wil jij in deze tijden van grote verandering kennismaken met één van de nieuwste communicatiemethodes op het gebied van samenwerken? Kom dan leren hoe je oude koeien in de sloot laat en samen vooruit kijkt in onze tweedaagse training! Deelnemers blijken na de training in de praktijk direct een nieuwe stijl van samenwerken zien, waardoor je succesvol samenwerken verheft tot een kunst. Dit is jullie uitnodiging om verschil te maken.

EI schrijven

Emotioneel intelligent schrijven

Je hebt ze geschreven. En misschien ook ontvangen. Brieven die meer irritatie en onwetendheid opwekken dan een boodschap brengen. Mails die niet gelezen worden. Heb je altijd al je lezers willen bereiken, maar wist je niet goed hóé? Deze eendaagse teamtraining vormt de ultieme gids voor het schrijven van begrijpelijke, klantgerichte teksten. Inclusief emotionele & psychologische trucs.

mobility mentoring

Mobility mentoring

Herken je de uitdagingen bij het benaderen van cliënten die worstelen met schulden? Tijd om je aanpak te vernieuwen én te begrijpen waarom schulden zo'n hardnekkig probleem kunnen zijn. Want jij weet dat de traditionele benadering vaak tekortschiet. Je cliënten staan voor complexe financiële uitdagingen en verandering lijkt soms onmogelijk. Daar maakt mobility mentoring het verschil. Ontdek de kracht van deze beproefde methode en leer moeilijke gesprekken omzetten in blijvende oplossingen.

goed voor de groep

Goed voor de groep

Zweet, paniek, twijfels. Presenteren is voor veel mensen spannend. Herken jij nog steeds de zenuwen vlak voor een presentatie als iets wat je voelde vooraf aan een spreekbeurt? Gelukkig - in deze zenuwen zit namelijk de kunst van een goede presentatie verstopt. In deze maatwerk presentatietraining leert je op een authentieke en ‘eigen-wijze’ manier je boodschap overbrengen. Je maakt daarbij contact met het publiek en weet hoe je mensen effectief betrekt bij je boodschap.

Trainingspakket op maat?

Wil je meerdere training combineren en een pakket ontwikkelen wat perfect bij jóúw organisatie past? Neem contact met ons op!